„Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1“

Наменета за сите кои имаат желба да го изучуваат германскиот јазик

почетно ниво

независно од возраста

 „Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1“

Наменета за сите кои имаат желба да го изучуваат германскиот јазик

почетно ниво

независно од возраста

Книгата содржи и аудиоматеријал кој е достапен на сајтот

Краток извадок од книгата

Новости

ПРОМОЦИЈА

Со изведбата на “Ständchen” од Шуберт на детскиот хор „Пиколо“ при ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј” и диригентската палка на проф. Весна Димчевска започна промоцијата на

Повеќе »

Накратко за авторот

Смиља Христовска

Професор по германски јазик и книжевност

Издадена книга: Моите омилени песни – книга за деца

Постојан судски преведувач по германски јазик

Преведена литература

Накратко за авторот

- Смиља Христовска

- Професор по германски јазик и книжевност

- Издадена книга: Моите омилени песни – книга за деца

- Постојан судски преведувач по германски јазик

- Преведена литература

Краток извадок од книгата