Новости

ПРОМОЦИЈА

Со изведбата на “Ständchen” од Шуберт на детскиот хор „Пиколо“ при ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј” и диригентската палка на проф. Весна Димчевска започна промоцијата на

Повеќе »