ПРОМОЦИЈА

Со изведбата на “Ständchen” од Шуберт на детскиот хор „Пиколо“ при ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј” и диригентската палка на проф. Весна Димчевска започна промоцијата на книгата “Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1”. Салата на Музејот на македонската борба беше премала да ги собере сите вљубеници на германскиот јазик. Поздравен збор и модератор на промоцијата […]